Доставка и плащане - BackUp Chair

Цена: 35.00 лв с ДДС

Доставка и плащане

Начин на доставка и плащане


Поръчките се обработват и изпращат с куриерска фирма (Спиди и Еконт за страната) или със собствен куриер на Backupchair.com (за София) до два работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща.

 

Доставките за София се правят до 2 работни дни. При заявено от вас желание, експресни поръчки могат да се изпълнят и в събота и неделя. Куриерът на Backupchair.com ще се свърже предварително с вас по телефона, за да уговорите удобно за вас време за доставката, която може да бъде направена между 8 и 18 ч. Препоръчваме ви, при попълване на формуляра за доставка, да отбележите дните и интервала от време, в който сте на посочения за доставка адрес.

 

Времето за доставка до адрес извън София е между 2 и 4 работни дни, според избрания от вас начин на доставка. Работното време на куриерските фирми е от 9 до 18 ч., като часът за доставка зависи изцяло от техния график. Ако желаете фиксиран час за доставка, трябва да заплатите допълнително 3 лв. към цената за доставка. Фиксираният час може да бъде между 10.30 ч. и 17.30 ч. и се изпълнява само в селища, в които има офис на Еконт или Спиди.

 

Ако изберете доставка до офис на куриер, молим да отбележите конкретния офис, от който желаете да вземете поръчката си. Офисите на Еконт можете да видите тук, а офисите на Спиди - тук.

 

При изпълнение на поръчки за страната ние не се свързваме с вас по телефона, ако всичко с поръчката е наред, а само ако има нужда от някакво допълнително уточнение. Когато изпратим поръчката ви, ще получите от нас е-мейл, в който ви информираме кога и как е изпратена и кога ще пристигне при вас.

 

Плащането се прави на куриера, независимо от начина на доставка.

 

 

Срок и цена за доставка


Начин на доставка Срок за обикновена доставка Цена за обикновена доставка
Срок за експресна доставка Цена за експресна доставка
София -
собствен куриер
2 работни дни 5 лв.
до края на деня 10 лв.
Страната -
до офис на Спиди
2 работни дни 5 лв.
1 работен ден 10 лв.
Страната -
до офис на Еконт
2 работни дни 7 лв. 1 работен ден 10 лв.
Страната -
до адрес
2 работни дни

8 лв.

 

1 работен ден 10 лв.

 

Ако желаете поръчката ви да бъде изпълнена в по-кратки срокове (в същия ден за София и до 1 работен ден за страната при подадена заявка до 16 ч.), трябва да заплатите цената за експресна доставка, която е 10 лв. Отбележете това свое предпочитание при попълване на формуляра за доставка и ни се обадете по телефона, за да потвърдим дали е възможно да се осъществи такава доставка в конкретния ден.

 

Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката ви може да бъде забавена до получаване на продукта в склада на вносителя. В този случай администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си. 

Отказ от поръчани продукти

 

Като потребители вие имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, в случай, че не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и не е застрашена тяхната изправност. В този случай разходите за доставката и за връщането на продукта са за ваша сметка.

 

Върнатият продукт трябва да изпратите по един от следните начини:

 

- до поискване в офис на Еконт, София-Павлово,
- до поискване в офис на Спиди, София-
Павлово.

 

След като върнете продукта, ние ще прегледаме дали са изпълнени всички условия за връщане (не е нарушен видът на продукта и на опаковката му). По избран от вас начин (банков превод или пощенски запис) ще възстановим заплатената от вас сума в рамките на пет работни дни. Таксата за връщането на сумата ще бъде за ваша сметка.

 

 

Документи


При заявено от вас желание, можем да издадем фактура на името на юридическо или физическо лице. В този случай напишете данните за фактура в полето "Бележки по доставката" във формуляра за доставка.